Ons team

fysiotherapeut groningen peter van der belt

Peter van den Belt

Is in 1999 afgestudeerd en heeft zich daarna gespecialiseerd in sportfysiotherapie en echografie. Hij ziet op dit moment erg veel knieklachten, die hij ondergebracht heeft in het ‘centrum voor knieklachten’.
fysiotherapeut groningen inge prop

Inge Prop

Studeerde in 2000 af en is daarna gespecialiseerd als Manuele Therapeute. Hierin heeft ze zelfs de Master titel behaald. Verder geeft ze Dry Needling behandelingen.
fysiotherapeut groningen corine sloots

Corine Sloots

Is in 1999 afgestudeerd en heeft zich gespecialiseerd in stress-gerelateerde klachten en chronische pijn. In haar behandeling maakt ze onder anderen gebruik van ademhaling- en ontspanningstechnieken, mindfulness en ACT (acceptance and commitment therapy). Mindfulness staat voor bewust zijn: Het is een manier om beter inzicht te krijgen in wat er speelt in ons lichaam en brein en hier ook bewust naar te kunnen handelen. Door mindfulness ervaren mensen vaak minder stress en hebben ze o.a. minder last van neerslachtigheid en vervelende emoties zoals angst. ACT is een methode waarbij je leert om pijn en ander ongemak beter te accepteren zodat je meer vrijheid en ruimte krijgt om te doen wat je in het leven echt waardevol vindt. Hierin ga je dus niet (meer) op zoek naar de oorzaak van de pijn maar leer je met de pijn om te gaan. Vanzelfsprekend pas je dat pas toe bij langer bestaande klachten (chronische pijn).Daarnaast doet ze veel met longproblematiek zoals COPD en geeft ze Running therapie.

Thijs van der Aa

Werkt sinds 2018 bij ons en volgt de opleiding voor Osteopathie.

Vincent Toutenhoofd

Vincent werkt sinds de zomer van 2018 bij ons en is algemeen fysiotherapeut met een interesse voor sport.